Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.01- 19.01.2020г. Зодия Козирог

Козирог

Вие продължавате да сте в много важен период, през който трябва да утвърдите авторитета си, да следвате по-мащабни цели, да си изградите план-график, който ще ви помогне да достигнете до върхови постижения и не само през идните месеци, а вероятно и години.

козирог1Дребни действия имат широко отражение, не е изключено да ескалира своеобразна борба за власт и надмощие, в която вие енергично можете и трябва да отстоявате интересите си, силата в значима степен е на ваша страна, а звездите ви зареждат с много сили и енергия, голяма концентрация.

Въпреки всичко, ако се наложи да оставите нещо зад гърба си сега и до средата на февруари, не съжалявайте, значи то няма място в голямото ново начало, в просперитета, който ви предстои.

През тази седмица можете да чуете добри новини, да проведете приятни, полезни разговори, понякога и по един изненадващ начин, които да порадват сърцето ви. Това може да е следствие на ваши минали действия и собствен потенциал или първоизточник са близки хора, които ви подкрепят и ви действат така…

Все пак не са изключени някакви допълнителни разходи, особено през последните дни, в друг случай разбирате кой или какво има негативен ефект върху благоденствието ви, така че да го отстраните. В оптимален вариант- харчите повече за любими хора, това са полезни инвестиции, все пак внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и важни за вас личности.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *