Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.01- 19.01.2020г. Зодия Риби

Риби

Продължават да се променят позициите ви в колектив- на работното място, сред приятели, това пряко се отразява на общественото ви положение и в този процес е препоръчително да търсите подкрепата на авторитетни персони, които могат да се превърнат в мост към вашите успехи.

риби1Сега е моментът да укрепвате полезни връзки, самите вие да сте по-инициативни в тази посока- да се сдобивате с популярност или пък да се сдружавате с личности, които ще определят положителния вектор на развитие сега и през идните месеци.

Скъсани контакти едва ли ще се възстановят, но ще отворят място на други и по-надеждни.

Венера навлиза във вашия зодиакален знак на 14 януари и до 08 февруари ще ви закриля, вие с по-голяма лекота ще печелите симпатии и одобрение, а дори и да възникват предизвикателства, то те пак така по-лесно ще се преодоляват.

Венера действа като магнит, благодарение на тази опека вие ще привличате пак така като магнит- онова, което най-силно желаете, харесвате, кореспондира с чувства, които извират от душата ви.

През тази седмица всичко горе-описано може да се превърне в повод за приятни известия, новини, които ще ви порадват.

През последните дни може да водите дебати относно материалното си състояние и не само, не е изключено да узнаете и някакви тайни, ако има скрити и ерозивни процеси зад гърба ви, то ще можете да ги идентифицирате дори и под формата на изненада, такаче да вземете съответни мерки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *