Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 13.01- 19.01.2020г. Зодия Стрелец

Стрелец

Водеща тема може да е материалното ви състояние все още и същевременно да текат процеси, които да определят и влияят на благоденствието ви за дълго. Сега можете да направлявате случващото се, можете да го дебатирате, да вземате определящи решения или част от тенденциите са вече зададени, вие можете да ги насочвате в определени рамки и като се движите според случващото се, стремите се да отстранявате евентуални негативи своевременно, за да не ги провлачвате, но и да усилвате позитиви, които ще разширяват перспективите на развитие, ще имат благотворен ефект върху това, което имате и не само на този етап, а и през идните месеци, вероятно и по-дълго.

стрелец1Мнозина могат да забогатеят, особено, ако имат вид стратегия, план на развитие, но ако имате и някакви неразплатени дългове, вероятно първо ще трябва да ги отстраните, преди да продължите напред.

Важно е и да сте по-внимателни към здравето си, хубаво е да се придържате към хранителен режим или да отстраните вредни навици, ако имате такива, подчертано и ако физическото ви състояние го подсказва.

През тази седмица се появяват шансове да хармонизирате отношенията си в дома и семейството, може да очаквате все по-силна подкрепа от близките си или пък да се радвате на повече добронамереност, ако имате повишени ангажименти, те ще се делегират между вас и близките ви, но и вие по различни поводи ще трябва да им обръщате повече внимание.

Информационният поток се усилва, през последните дни не са изключен внезапни или допълнителни ангажименти, промени на работата, вероятно е най-добре да планувате на момента, за да не пропускате възможности, но и да можете да реагирате на съответните предизвикателства. Следва да сте по-отворени към нещо ново и различно, което разбърква графика ви, но пък ви дава допълнителни варианти да се докажете, реализирате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *