седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г.

Луната е намаляваща и клоняща към приключване  на един лунен месец,  значи- не можем да разчитаме на  стартиране на нови проекти, придвижване в нова ситуация,  но може да очакваме,  че ще ескалират  вид развръзки,  показателни събития,  които са свързани с наши минали действия и нека случващото се да ни порадва,  да ни носи удовлетворение.

Ние все още  сме в период на Водолея,  така че нашите постижения,  към които сме се стремели или се стремим- пряко и над средното ниво зависи от  от подкрепата,  която получаваме от страна на колектива,  в който съществуваме. Така че през настоящия период водещ акцент е точно това-  до колко се чувстваме подкрепени, сигурни  в компанията на околните,  дали сме успели да извоюваме свое достойно място и да наложим авторитета си или по-скоро-  ние се чувстваме ограничени,  попаднали сме в неподходящ кръг от хора или конкретна личност,  които ни ограничават и потискат.  Като минимум-  все още продължава необходимостта  ние да се доказваме пред другите,  пред влиятелна или власт имаща личност, за всеки ще бъде различно. Някой ще се съгласят с това,  ще отговорят на подобни изисквания и очаквания  и ще се почувстват  защитени,  стабилни.

Ако това не е така,  тогава има голяма вероятност,  ако не веднага  то през следващите дни и седмици-  вие да промените обстановката,  да се преместите на друго място,  където ще имате повече шансове  да докажете и реализирате себе си.

Чудесен признак ще бъде,  ако  има на кого да се облегнете,  образно казано,  значи сте на правилното място и може да продължите напред. Миналото ни застига по някакъв начин-  чрез преживявания,  чрез  определени лица, които напомнят за себе си  и всеки сам ще прецени как да реагира, съответно- дали да ги допусне до себе си или завинаги да ги остави зад гърба си.

Водещо правило е, че можем да разчитаме на максимална обективност. Мнозина ще почувстват  странна мобилизация,  която е като вътрешна организация,  която ще ги направи много по-устойчиви на външни и неблагоприятни влияния. Все едно ще успеем да съградим своеобразна   защитна стена,  за всеки тя ще бъде различна и според индивидуалния потенциал.

Това няма да попречи обаче,  да преминем през много ярки,  запомнящи се чувства. Те ще бъдат преплетени   понякога  с предчувствия, усещания, които все едно извират от дъното на нашата душа.  Ще можем да се докоснем  до истинските си преживявания и е хубаво да се слушаме във вътрешния си глас,  така че да разберем-  от какво най-много има нужда  духът ни,  за да се чувства щастлив.  А интуицията ще ни показва вярна посока,  за да осъществим на практика  желанията си.

Меркурий вече е във Водолей,  той е много силен от този сектор,  помага ни да не приемаме чак толкова драматично   определени обстоятелства,  същевременно буди любопитство  към определени възможности, които могат да се отключат  чрез инициативност, висока социална активност, общуване с повече хора. Ще забележим, че под това въздействие  действително ще се усили  комуникацията, споделянето,  необходимостта от обмен на мисли и идеи,  които ще ни въодушевяват, ще набелязват шансове,  които можем да реализираме и на практика. Общуването ще се превръща в проводник на възможности,  така че спонтанно мнозина ще реагират и действат точно така, това може да отвори път към успехи  или просто ще повдига тонуса и настроението..

В любовта-  по различни начини и поводи разбираме- до колко сме близки с любим човек  или пък не… Тайна информация  или скрити чувства  мога да изплуват на повърхността и да ни дадат яснота.

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 13.02-19.02.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *