седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г.

Предстои една много интересна седмица, през която информационният поток е много усилен и ни помага да надникнем в по-далечното бъдеще,  мога да се „ осветят“ дори и по-тъмни ъгълчета от нашия живот и  предстоящи перспективи на развитие.  Не е изключено този процес да бъде съпътстван от разяснителни разговори,  част от тях могат да преминат границите на добрия тон или пък ще имат широко отражение, понякога превратно или силно трансформиращо въздействие,  особено във  вторник, сряда и четвъртък в различна степен.

През тези дни от нас може да се изисква да оздравим важни за нас връзки- лични и делови, дори сключени договори.

Може да  се налага да  отстояваме интересите си над средното ниво,  а крайният резултат ще зависи много- от ораторските ни способности, гъвкавост в общуването, дали сме способни да не губим крайни цели от поглед, също- какво се е натрупало в миналото,  защото голяма част от случващото се движи повече по инерция, но все още можем да насочваме.

И така,  през настоящия период-  ние ще променим едни контакти, за да станат те по- здрави и устойчиви- като усилим онова,  което ни привлича или задържа един към друг, включително чрез общи  идеи, желания, нещо обогатяващо- буквално и в по-широк смисъл. Ще трябва да отстраним някои слабости,  ако има такива- те ще излязат на повърхността.

Не е изключено да узнаем тайни,  да идентифицираме скрити или ерозивни процеси, ако има такива,  нека това да се превърне в повод да ги оставим завинаги с гърба си. Всъщност, това може да е водещо условие, за да продължим напред, ако не по желание, то по принуда.  Така, ако се налага- ще прекратим определени връзки и договори, които са изживели своето време, но ще отпаднат само онези, които са некоректни и поради тази причина, ако се разделим с определени хора или обстоятелства-  няма да има за какво да съжаляваме.

Хубаво е или е препоръчително  да бъдем по-внимателни в изказа, за да не кажем неща- спонтанно и защото сме провокирани,  за които после да съжаляваме, понеже това не е в наша полза…

На 17-ти  март  Венера ще премине в зодиакалния знак Телец,  където е в най-голямата си сила  и постепенно ще успокои обстановката- ще ни подтикне  да реагираме по- целесъобразно на външни влияния, за да не загубим онова, което е истински ценно за нас… Това по един естествен начин ще повлияе на нашето поведение, на собствените ни оценки… През следващия около месец или по-точно до 11 април-  ние ще имаме шанс  да хармонизираме отношения,  които имат смисъл за нас, действат ни обогатяващо, можем да разчитаме на тях.

Започнати нови любовни авантюри през това време- в повечето случаи ще са надежни, както и сключени контракти.

Във връзка с парични потоци-  още с навлизането на Венера в Телец  ще се оформят процеси, които ще имат позитивно и стабилизиращо  отражение  върху финансови приоритети.

Подходящо е-  да си набележим  по- значими  задачи, които да реализираме на практика, които засягат материалното ни положение и благополучие, подобни инициативи  или пробив в подобни теми-  обещават да бъдат доста позитивни,  даващи възможност за развитие и растеж.

На 19-ти март Меркурий ще навлезе  в зодиакалния знак Овен и допълнително ще  усили информационния поток, няма да остави нищо прикрито, недоизказано и т.н. Социалната активност рязко ще нарасне, склоността да се борим, за да постигнем успехи, обстановката постепенно ще се нагорещи, буквално и в по-широк смисъл. Ще забележим, че времето също ще реагира и ще се затопли..  С навлизането на Меркурий в Овен  можем да считаме,  че  по-хладните периоди- вече окончателно са зад гърба ни, а пролетта и трайното затопляне  вече ще са факт…

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 13.03-19.03.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *