Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

През първата част на седмицата вашата инициативност, енергичност са повод да привличате внимание, печелите симпатии и одобрение, може да заемете по-престижни позиции в колектив или да се радвате на помощта, добронамереността на персони от близкото ви обкръжение. Същевременно това е оптимално подходящо време да защитавате интересите си и да преговаряте за тях. Ако сте сами, можете да срещнете любовта или едно приятелство да прерасне в нещо повече.

Звездите ви дават шанс да преобразите онова, което имате като се възползвате от тайна опека, алтернативи на развитие, някакви обстоятелства, които са натрупани в миналото или са зад гърба ви, дори извън контрола ви, сега могат да започнат да работят във ваша полза, да ви подействат поощряващо, все едно сте открили авариен изхода, ако се нуждаете от такъв или пък прага на житейски кръстопът избирате оптимално правилна за вас посока.

През втората част на периода ще защитавате все по-яростно интересите си, ако една врата е затворена, ще откривате друга, през която да преминете и да спечелите нещо- чисто финансово или морално.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>