Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2019г. Зодия Дева

Дева

Това е един от най-силните периоди за вас, когато можете да разширите хоризонтите си на развитие като сбъднете ваша съкровена мечта, демонстрирате творчески потенциал, придобит опит и авторитет, квалификация и т.н., пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, преговаряте за интересите си.

През тази седмица се справяте успешно с документи, включително юридически, ако това ви интересува, случващото се „осветлява“ по-далечното бъдеще, същевременно сега можете да му влияете по горе-описания начин.

Ако имате собствен бизнес, сега можете да му подействате позитивно, стабилизиращо, разширяващо.

Ако имате пораснали деца- около тях може да се случват важни преобразувания, които в повечето случаи ще са повод за радост, гордост и т.н. Ако в миналото са ескалирали някой недоразумения, сега е много подходящо те да се изчистят и канализират в оптимално благоприятна посока.

В повечето случаи се чувствате в свои води, все по-силни, способни да влияете на тенденциите, до 16 май можете да постигнете успехи, които ще се закодират трайно и могат да преобразят онова, което имате, можете да го преумножите от подкрепа /финансова, морална/ , от страна на влиятелни личности, партньори и т.н.

Пик от показателни новини, емоционални разговори, възможности, получавате през последните дни на периода…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *