Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте в много важен период, когато можете да скрепите ваши връзки-лични или делови, може да се сдобиете с популярност, да увеличите влиянието и авторитета си следствие на преговори, разговори /включително разяснителни/, които провеждате.

Не винаги преговорите ще са лесни, но конструктивното ви и твърдо мнение ще е повод да постигнете успехи, които могат да се изразят в сключване на дългосрочни договори, постигане на вид споразумения, важни и дългосрочни решения.

Мнозина получават подкрепа и одобрение от по-възрастни и авторитетни лица. Според случващото се едни отношения ще станат още по-здрави, но други, ако ви разочароват ще останат окончателно зад гърба ви. Пик от показателни събития предстоят през последните дни.

През първата част на периода ежедневието е много динамично, натоварено, но и резултатно, това може да е повод да получите бонус, шанс за повишение, ако условията на труд го позволяват, поне морално удовлетворение.

През втората част- важни за вас личности ви изненадват, но като цяло може да се радвате на по-широка подкрепа, Възникват, идеи, възможности и за пътувания…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>