седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г.

Почти през цялата седмица ще ескалират изненади,  но те трябва да се тълкуват като спонтанни или внезапни възможности,  които да материализират нашите желания.

Ако сме се потрудили в избрано от нас направление,  което ни действа обогатяващо,  сега можем да очакваме,  че този процес ще се ускори и ще доведе до материализация.

Трябва да ценим високо онова,  което може да допринесе за благоденствието ни. Фокусът върху нещо ценно,  което искаме да получим,  проявите на упорство,  доза и над в добрия смисъл на думата,  могат да се превърнат в повод за постигане на успехи,  на които после ще разчитаме през следващите месеци.

Изключително благоприятно време е да подействаме добре на доходите си,  на онова,  което имаме- общо.

Можем да разчитаме на натрупан опит и авторитет до този момент,  защото миналото ни застига  и не възнаграждава… В друг вариант- полезно е да потърсим тайна опека,  може би не винаги трябва да афишираме своите намерения,  но пък да намерим опора,  на кого да разчитаме и да ни пази гърба.

Не е изключено да попаднем в ситуация,  която изисква да защитим интересите си,  да се отключи по един естествен начин борба за власт и за надмощие,  пренареждане на пластове в колективи.  Ще побеждават  по-смелите,  инициативните, онези, които не се отказват.

В месеца на Телец  едно от най-ценните качества е постоянството,  докато не се реализира желанието,  набелязаното…

Също- всеки може или трябва да афишира най-добрия начин  свои качества и таланти,  които се управляват от зодиакалния знак Телец,  това може да е наше вътрешно богатство,  което дава резултат  и води до благоденствие навън..

Направете някакви ритуали,  запишете си утвърдителни  успехи, дори и символични стъпки-  мога да имат своето значение…

Какво най-много цените в себе си?  Покажете го,  за да го оценят и другите  и да спечелите от него,  за да постигнете успехи,  на които ще разчитате дълго.

Трябва да имате предвид,  че Юпитер транзитира през последните градуси на Телец,  тази планета беше в този сектор през изминалата около една година,  ще остане тук до 28  май,  така че  определени тенденции набират скорост  и от настоящия период,  и почти до края на май  ние ще оберем плодове,  ще се радваме  на постижения,  вид развръзки  от изминалата около една година.  Юпитер ни е дал шансове в определено направление… Сега то е на път да се изчерпи,  определени задачи приключват,  за да бъдат заменени от нови,  все едно трябва да преминем  напред и на ново ниво… Ако сме в правилна посока  на развитие- всичко ще се развива лесно и спонтанно.  Звездите в по-ярки краски ще ни показват- дали нещо трябва да бъде променено,  за да остане,  за да се съхрани,  защото може да продължи и занапред,  да е повод за прогрес. Ако енергията не е достатъчна или  не кореспондира с нашето развитие,  тогава през май- мнозина ще оставят проекти зад гърба си,  които очевидно нямат потенциал да бъдат съхранени. Не трябва да се опитваме да ги задържаме,  защото това ще бъде по-скоро вредно.  По друг начин казано,  ако нещо иска да напусне живота ни  е по-добре да го пуснем…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Каня ви да се абонирате за сайта ми, за да ви изпращам най-важна информация, най-новото на пощата ви.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Получавай интересни хороскопи директно на имейла си!

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 13.05-19.05.2024г. Зодия Риби

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *