Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица  вие имате възможност да очертаете по-стабилни и позитивни бъдещи перспективи на развитие,  това може да се случи като разчитате на вашата висока квалификация,  подкрепа от страна на влиятелни личности или такива, които са стоящи далеч от вас.

Ще ви върви, ако използвате комуникативните си умения, за да привличате по-широка подкрепа от страна на колектива, в който съществувате…

Повечето от вас през тази седмица ще могат да направят пробив в избрано от тях направление, Меркурий вече транзитира във вашия зодиакален знак,  така че чрез дар-словото си,  вие действително ще се оказвате често в центъра от внимание,  с по-голяма лекота ще налагате мнението си,  може да привлечете на ваша страна  опека  от страна на влиятелна личност,  може да разширите влиянието си,  в живота ви може да нахлуят нови хора,  които да преобразят бъдещето ви  развитие.

В известен смисъл може да се каже,  че това е една от най-важните седмици пред вас,  когато имате шанс да промените  в положителна посока  перспективите си на развитие.

Слънцето е във вашия зодиакален знак,  така че задавате Вектор и за следващите месеци и идната ви лична година.  Ако някой  от целите ви  са нереалистични,  тогава ще се разминавате с тях, вземете своевременни мерки, имате достатъчно „козове в ръцете си“,  за да се справите с всякакви предизвикателства на този етап, стига да изиграете картите си правилно, образно казано.

Не затваряйте очите си пред подсказки, които ви показват хлъзгави терени,  пазете се от подвеждане,  залагайте на вашите аналитичност. Дали и как се справяте  с всичко гореописано,  в значима степен разбирате в дните на пълнолунието,  което е на 14 юни.

Ценете високо хора, които ги подкрепят през това време, те могат да се превръщат в мост към вашето благоденствие  и занапред…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *