Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица  могат да се появят хора или обстоятелства, които да подействат позитивно на вашето настроение, може да се превърнат в проводник на чувството ви за щастие или удовлетворение.

Периодът е подходящ да хармонизирате  или подобрите  сърдечни връзки  с ваши партньори  или пораснали деца,  ако имате такива.

Това, което може да развали настроението ви- могат да бъдат повишени разходи, но те могат да бъдат  полезни или неизбежни инвестиции във вас самите,  в любими хора и т.н.

На 14-ти юни сме под влияние на пълнолуние,  за вас то ще даде пълнота от знание- на кого и в каква степен можете да разчитате, в каква посока се развиват ваше връзки-  романтични или делови.

Постарайте се през тези дни  да укрепите  контакти, които са важни за вас, случващото се и ще има широко  отражение.

През втората част на седмицата вашата социална активност расте, това ще разнообрази,  освежи вашето ежедневие,  може да постигнете дългосрочни и полезни договорки, може да привлечете влиятелна личност или вид опека, да чуете новини или предложения,  които да порадват сърцето ви. Общуването е проводник на множество възможности…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *