Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Овен

Овен

През цялата седмица  вие ще се стремите  да наложите авторитета си в колектив,  да укрепите връзки,  които могат да действат стабилизираща на вашето бъдещо развитие.

 В някои случаи  ще ви се налага да платите цена,  за да осъществите тази ваша цел.  В оптимален вариант това ще бъдат полезни инвестиции в вашето бъдещо развитие.

Ако не действате по този начин,  тогава определени личности  могат да ви донесат щети-  морални или материални.

В друг случай-  вие ще скъсате връзки или договори,  които са безперспективни  и за сметка на нови,  които създавате и които могат да допринесат за благоденствието ви.

Общуването се превръща в проводник на множество възможности,  откриване на алтернативи за развитие и печалби,  ако търсите такива.  Повечето от вас  ще усилят своята социална активност,  ще  преговарят за интересите си  и действително  могат да сключат дългосрочни договори,  могат да наложат авторитета си,  могат да привлекат влиятелна опека  на своя страна.

Но от вас ще се изисква  да бъдете по-гъвкави,  когато комуникирате,  може би да се откажете от едно,  за да придобиете друго и по-ценно,  въпрос на избор е как ще реагирате.

Дали се движите в правилна посока  в значима степен разбирате  през първите дни от седмицата,  в дните на пълнолунието,  което е на 14-ти юни.  Препоръчително е през това време да използвате дар-словото си,  вашата убедителност, за да наложите мнението си,  получите одобрение,  за здравите връзки,  обединените усилия,  постигнати успехи,  на които после ще разчитате през следващите седмици,  а може и много по-дълъг период от време…

Любовта на този етап е на заден план  или се преоценява, чудесен признак ще бъде,  ако сега всичко е наред  между вас и любим човек,  значи гледате в една посока, връзката ви е здрава и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *