Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Рак

Рак

Повечето от вас  може да имат нужда от почивка  или пък да намалят темпото,  за да направят своеобразен избор  за своето развитие.  Голяма част от тенденциите продължават да се движат по инерция,  това, което има място в бъдещото развитие-  ще се възвръща към вас като полезна инвестиция,  ще се стабилизира,  ще води до развръзки,  които са позитивни за вас.

 Същевременно,  аспектацията на звездите  ви насочва към равносметки,  така че ако прецените, че определени хора  ви нанасят щети,  материални или морални,  ще имате достатъчно подсказки в тази посока,  тогава вие ще се дистанцирате от тях…

Ще има на кого да разчитате,  ще може да разширите влиянието си  или пък ще допуснете нови хора  във вашето обкръжение. Какво трябва да остане в живота ви  или зад гърба ви-  в значима степен ще разберете в дните на пълнолунието,  което е на 14-ти юни.

През втората част от седмицата  постепенно пред вас могат да се открият  алтернативна развитие,  може да сбъднете съкровено желание,  и да получите тайна или неочаквана подкрепа,  която ще има позитивен ефект  върху общественото ви положение, кариерно развитие и т.н.

В любовта- правите си равносметки,  можете да изчистите евентуални недоразумения от миналото,  ако желаете и не са преминати определени граници на добрия тон.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *