Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица можете да стабилизирате или подобрите  финансовото си състояние  следствие на подкрепа от страна на вашето семейство,  важни за вас хора,  които влияят на благополучието ви.

Периодът е отличен  да хармонизирате най-близката си среда, в дома ви,  като инвестирате в него, може би направите някакви компромиси,  ако са възникнали недоразумения между вас и членове на вашето семейство.  Вие ще можете да изчистите тези различия,  но това ще изисква  да бъдете по-диалогични,  гъвкави в общуването.

Някой от вас ще намират повече време за развлечения, особено през втората част на периода,  а това действително ще има позитивен ефект върху вашите партньорски отношения.

Повишени разходи  за хоби, за любими хора, за вас самите- са повече от вероятни.

Трябва да внимавате само-  да не се възползват от вас,  ако някой е некоректен, тогава вие ще може да идентифицирате това, аспектацията на звездите е такава,  че дава възможност да се разделим с илюзии, измами, там където съществуват.

През втората част от седмицата ежедневието ще забърза своя ритъм  и вие ще навлезете в период,  през който може да извършите положителни преобразувания на работното ви място,  може да повишите доходите си или да спечелите нещо важно за вас,  ако условията на труд го позволяват.

Дали се движите в правилна посока-  разбирате още на  13-ти и 14-ти юни,  когато сме под влияние на пълнолуние…

Постарайте се през това време да преобладават приходите и подкрепата, за да ви върви по подобен начин  и през следващите седмици, а може и по-дълго…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *