Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Телец

Телец

През тази седмица вие имате възможност да стабилизирате вашите доходи  или пък да намерите нови и дълготрайни източници за печалба.

Сключени договори в това направление, постигнати договорки, могат да преобразят финансовото ви състояние.

Някой от вас ще преговарят активно за своите интереси  и постепенно ще се доберат до допълнителни ресурси, това могат да бъдат паралелни доходи, може да бъде следствие на вид опека, други начини, които ви действат обогатяващо и могат да се разгърнат пред вас, особено, ако действате целенасочено в това направление.

Въпреки всичко не са изключени  повишени разходи, в оптимален случай- те ще бъдат полезни инвестиции.

Полезно е да се пазите   от  хора и влияния, които могат да ви донесат щети,  внимавайте на кого се доверявате,  пазете се от подвеждане и измами,  интриги и т.н.

Все пак ще има на кого да разчитате,  ще има личности,  които ще ви подават ръка при нужда,  явно,  ще трябва само  „ да от цялата сеното от плявата“  и така всичко ще бъде наред.

В любовта-  получавате повече внимание, ако имате  партньор до себе си,  ако нямате-  може да превърнете едно приятелство в нещо повече. Венера е във вашия зодиакален знак, така че ви закриля, вие може да разчитате на доза късмет, чрез които с по-голяма лекота привличате внимание, подкрепа, онова, което най-силно желаете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *