седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г.

Едно от най-важните астрологични събития през тази седмица е Пълнолунието на 14 юни. То ще раздуха дебати, усилен обмен на информация, които ще ни дадат голяма яснота за връзки, договори, по-далечни и бъдещи перспективи на развитие, приоритетно- на кого и какво можем да разчитаме, дали ще съхраним средата си на съществуване или ще трябва да я променим поради премествания или късане на едни контакти, създаване на нови и т.н.

Обединяващо правило е, че общуването се превръща в проводник на множество възможности, така че ще преуспяват хора, които могат да укрепят връзки, да получат вид подкрепа от страна на влиятелни или власт-имащи личности, важни за тях хора, които влияят на бъдещото им развитие, това могат да бъдат и лица, вид авторитети от собствения им живот. За да се укрепят подобни отношения в немалко от случаите ще трябва да се плати някаква цена, буквално и в преносен смисъл. Все пак ще забележим, че контактите ни се тестват за устойчивост, както и завоювани обществени позиции. Ще имаме избор. Но успехите ни, крайният резултат ще се определя от това- на кого се доверяваме, от кого получаваме подадена ръка и одобрение, кого допускаме до себе си, търсим помощ, обединяваме усилия и т.н.

През тази седмица ще се пренаредят пластове в колективи, на работното място или пък приятелства…Ще се промени отношението ни към отсрещната страна и нека това да е градивна или полезна посока.

Едни ще изпъкнат с ораторските си качества, ще осъществят заплануваното, други- ще останат в сянка или ще бъдат изместени. В основата на тези тенденции отново ще бъде способността ни аргументирано и чрез дар словото си да отстояваме себе си…

По-амбициозни личности ще станат социално доста активни, ще преговарят за интересите си, ще постигат договорки, които могат да преобразят финансовото им състояние. Могат да се сключат дълготрайни контракти, не винаги твърде изгодни, но надеждни и устойчиви, или пък такива- при които се извоюват лидерски, управленски позиции, но изпълнени с предизвикателства.

Може да се завържат нови връзки или в живота ни да нахлуе оживление, промени и следствие на по-забързан динамичен живот, интересни предложения, нови хора, които са способни да разширят хоризонтите ни на развитие.

Меркурий вече транзитира през Близнаци- можем да разчитаме на по-голяма съобразителност, бързина и точност на реакции, все едно намиране най-краткия и удачен път към конкретни цели. Комуникацията е по-конструктивна…

Парични потоци- ще проявим пестеливост или ще бъдем принудени да действаме точно така, но могат да възникнат и алтернативи за печалба, обстоятелства, които подкрепят или допълват бюджета ни и като вид компенсация.

В любовта- чувствата и страстите могат постепенно да се охладят следствие на някакви хладни равносместки. В оптимален случай- изправяме се пред истини, изчистваме евентуални недоразумения, а това укрепва взаимоотношенията. В друг вариант- прекратяваме постепенно контакти, които са неудовлетворяващи и нанасящи щети, морални или материални.

Някой ще бъдат увлечени от флирт, който е таен, доста романтичен, спорно перспективен…

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия  Рак

 Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г.  Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 13.06- 19.06.22г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *