Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.07- 19.07.20г. Зодия Везни

Везни

Вие сте в един от най-важните за вас периоди, които дребни действия имат широко отражение върху социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, дори место-живеене, като минимум- репутация.

Част от тенденциите са вече зададени и се движат повече по инерция, а вие можете да канализирате случващото се в рамките на уместното. Ако не всичко случващо се е по вкуса ви или ескалират резки завои, образно казано, тогава ще ще трябва да проявите повишена адаптивност или направо да отворите нова страница от следващата седмица, ще имате такъв шанс.

Следва да се каже, че през настоящата седмица всички ваши действия не остават незабелязани, напротив и дават желаното отражение.

Инициативността ви води до гладко и ползотворно отхвърляне на текущи ангажименти. В ежедневието на мнозина

Мнозина ще се представят в най-добрата си светлина и ще извлекат съответните дивиденти.

Успех и щастие ви носят евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, също- ако сте социално по-активни, за да разширите влиянието и популярността си.

В живота на повечето от вас се появява енергичен партньор или личност, която да ви подкрепя на различни нива от живота, но същевременно, от вас може да се изисква да се съобразявате повече с нея, за да се добирате до тази опека и одобрение.

При всички случаи ще осъществявате по-лесно всичките си мечти чрез вид съдружие, ако обединявате усилия.

Периодът е благоприятен да укрепвате или създавате връзки…

Ако сте сами- можете да срещнете любовта на път.

Ако някой контакти, които се отразяват на социалния ви статус сега бъдат прекратени, едва ли после ще се възстановят, но ще провокират едно голямо ново начало от следващата седмица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *