Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.07- 19.07.20г. Зодия Водолей

Водолей
Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено с ангажименти, нека това да се превърне в повод да пренаредите приоритетите си, така че да бъдете по-ефективни или поне да не се претоварвате, за да не пострада и физическото ви здраве.
Периодът е важен за професионалната ви реализация. Ако има скрити и неблагоприятни процеси, които ви влияят, то те ще бъдат по-видни от обикновено, така че да вземете мерки. Вие ще сте по-решителни и или ще действате радикално, съответно ще извършите осезаеми и положителни трансформации като отстраните от пътя си всички злотворни влияния в лицето на конкретни хора, вид натрупани обстоятелства или кардинално ще отворите нова страница в професионалната си реализация. Вероятно не веднага, но от следващата седмица ще имате такъв шанс. В този процес ще имате нужда от подкрепа и добрата новина е, че ще можете да я получите.
Вие все по-твърдо отстоявате интересите си, може да влизате в словесни двубои, мнозина ще бъдат социално по-активни, ще изказват мнение, идеи и така е правилно, по този начин ще привличате все по-широка подкрепа или ще имате шанс да сбъднете съкровено желание.
Мнозина се радват на хармонични сърдечни връзки, поне- имате възможност да ги насочвате чрез дар словото си, разяснителни разговори, убедителен и аргументиран изказ.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *