Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.07- 19.07.20г. Зодия Козирог

Козирог

Водеща тема за вас са партньорските отношения, през тази седмица текат процеси, които са като своеобразен завършек и развръзки на тенденции, които вече са зададени и нека получените резултати да ви зарадват, така че да укрепите отношенията си. Ако не всичко протича точно така, както очаквате, тогава ще имате право на втори опит от следващата седмица, а сега- може да ви се наложи да преосмислите част от вашата стратегия, подход спрямо важни за вас хора, може би- да решите да бъдете по-гъвкави, дори да проявите компромиси, стига да сте преценили предварително, че си заслужава, готови сте да поемете всички последици от определени решения..

Все пак не всичко ще зависи от вас, ако някой напусне живота ви, значи няма място в бъдещото ви развитие.

Ако през тази седмица всичко е спокойно във важни за вас връзки-лични или делови, можете да сте убедени, че тези отношения са здрави, така че ще разчитате на подкрепа и хармония за дълго…

Отново като вариант- любими хора може да имат по-голяма нужда от вашето внимание и разбиране, а случващото се ще тества- дали гледате в една посока, имате общи интереси, вид привързаност и т. н.

На работното ви място повечето от вас се радват на повече добронамереност от страна на колеги, справяте се отлично с текущи ангажименти, успявате да превъртите евентуални предизвикателства в полза.

Все пак не е изключено да ви се налага над обичайното да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети, но вие ще се справите.

Водите доста емоционални или разяснителни разговори, звездите ви дават шанс да изчистите някой недоразумения, стига да искате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *