Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.07- 19.07.20г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица водещ фокус за повечето от вас са близки до сърцето ви хора-партньори, деца, приятели…в друг случай това са влиятелни личности, които влияят на бъдещото ви развитие. Каквото и да е- предстоят преобразувания във вашите отношения, които вече са зададени като тенденция , а на този етап набират бързо скорост.

Вие можете да влияете на случващото се до степен- да подкрепяте близките си. Вашето влияние концентрирано върху важни за вас хора ще дава нужния ефект.

Често можете да играете ролята на буфер, посредник, своеобразен оазис за околните, може да бъдете търсена и предпочитана компания, защото околните се разтоварват, когато са във вашето обкръжение.

Имате подчертано, осезаемо и психологическо въздействие вълху лица, които са обект на вниманието ви, възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите.

Ако все пак определени лица ви разочароват и излязат извън живота ви, не съжалявайте, значи те имат по-скоро негативно отражение в живота ви. В такъв случай- ще освободят място за други персони, които ще имат силно отражение върху вектора ви на развитие.

Водеща стратегия за повечето от вас трябва да бъде да привличат вид опека и одобрение от определени от влиятелни или власт имащи особи, високо-квалифицирани персони и т.н.

Създавайте и укрепвайте връзки, бъдете в подкрепа на близките ви, ако това се налага, настоящия тестови период за връзки лични и делови- ще определи много или всичко за вашето развитие.

Можете да заработвате добре, ако проявявате инициативност в тази посока.

Мнозина ще могат да разчитат на семейството си…

Това е отлично време да хармонизирате средата си на съществуване или да допринесете повече за комфорта си като инвестирате в дома си.

Добре се развиват дела с недвижимо имущество, место-живеене, ако това ви интересува…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *