Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.09-19.09.21г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица  Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, надарява ви със сила, подтиква ви да демонстрирате качества, които сте подтискали до този момент  или пък може да откриете нов потенциал и сила в себе си,  за да се справите с вид предизвикателства  и да ги превъртите във ваша полза.


Сега вие може да постигнете успехи, на които ще разчитате месеци напред  и които ще водят до морално удовлетворение и не само.

Вие сте в  подходящ период, през който можете да оздравите  важни за вас връзки, с партньори, пораснали деца…

Когато става въпрос за партньори, тогава следва да се добави, че вие все още сте в силно преобразуващ период…

Партньорът до вас  Може да има подчертано нужда  от вашето внимание и подкрепа.

В друг случай, ако между вас са се натрупали тайни и ерозивни процеси, то те ще ескалират, за да вземете мерки и да ги отстраните.

При всички случаи- можете да влияете на отношенията си над средното ниво и да ги канализирате в предпочитано от вас направление, възползвайте се по оптимален начин. Може да погледнете на обкръжението си с  други очи, да видите една друга и невидима до този момент тяхна страна, въпрос на избор е как ще реагирате.  Ако различията са прекалено големи,

Тогава може някой от вас да решат да прекратят  съответни контакти…

В работата- ежедневието може да е доста напрегнато, защото ескалира допълнителни изисквания, това може да е и повишена конкуренция.

Все по-важна тема ще се превръща и финансовото ви състояние, така че вие ще полагате повече усилия, за да подействат е позитивно  на тази сфера от вашия живот.

На този етап трябва да се пазите от конфликти,  да действате стратегически, може би да проявите повече търпение  и от следващата седмица всичко ще започне да се нарежда по-гладко  за вас в това направление.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *