Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.09-19.09.21г. Зодия Риби

Риби

Вие все още сте в подходящ период, през който може да утвърдите позициите си в колектив, да се сдобиете с по-голяма популярност или пък да привлечете на ваша страна вид опека от страна на влиятелна или власт имаш наличност.


Това е хубаво време- да стабилизирате партньорските си отношения  и като коментирате по-далечни перспективи на развитие, това ще укрепи взаимоотношенията ви.

Ако има някакви слаби звена между вас и вашия партньор, нещо тайно и ерозивно, то ще бъде по-видно от обикновено и нека това да се превърне в повод  да отстраните тези негативи, ще имате такава възможност и всъщност точно сега- вие задавате тенденции, които ще са дългосрочни, възползвайте се по оптимален начин, вглеждайте  в дълбочина във всички силни и слаби звена,  насочвайте, това ще има своето значение и отражение в бъдеще.

В близкото ви обкръжение може да се появи личност, която силно да влияе на финансите ви.  В оптимален случай- вие ще обедините усилия с нея, за да извлечете максимални ползи, но това ще се разгръща през следващите седмици като възможности.

Хора стоящи далеч от вас,  буквално и в преносен смисъл, през тази седмица могат да се превръщат в проводник   на силни емоции, част от тях може да са позитивни, но други да внасят известна тревога в душата ви, допълнително да показват нещо, което действа зад гърба ви  или се очертава като извън контрола ви..

Това може да е нещо,  което ще отече от само себе си с времето, на този етап от вашите се изисква повишена адаптивност …

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *