Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.09-19.09.21г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие все още сте в хубав  или важен период, през който можете  да утвърдите позициите си в колектив…


Мнозина ще проведат  доста конструктивни разговори, които ще преобразят  отношенията ви с вашето обкръжение.

В повечето случаи- тези трансформации ще бъдат напълно позитивни за вас, защото ще може да укрепите връзки с хора, които са влиятелни, силни личности, ваши покровители  или дори приятели. Все пак, вие ще действате по-решително, така че може да отстраните  и лица,  които са нечестни спрямо вас, манипулативни, ще имате достатъчно подсказки, за да разчистите обкръжението си от неблагоприятни влияния  и съответните позитиви за вас.

На този фон- вие преоценявате всичко ценно за вас, то добива нова стойност според дълбоки анализи, съответна- на кого може да разчитате, Какво допринася за просперитета ви и чувството ви нещастие… Сега и докато

Венера е във вашия зодиакален знак- вие ще привличате с по-голяма лекота онова, което истински желаете.

На този етап обаче, в душата ви може да е по-неспокойно, да изпитвате някои колебания по кой път да поемете  и как да преодолеете предизвикателство, което допринася  за несигурност.

През тази седмица  от вас може да се изисква  да проявите повече разбиране  към семейството си,  за да хармонизирате  отношенията в  дома си, а не обратното.

В този сектор от вашия живот и от известно време текат промени, сега е подходящо и да ги канализирате  в една по-позитивна за вас посока, но това ще изисква от ваша страна по-голяма адаптивност… Изтичат някакви приоритети, които са обсебвали вниманието ви през изминалите месеци  или дори години..

Те ще се заменят от нови задачи  и възможности, които пак така  ще се отразят на дома и семейството  или пък ще преобразят живота ви на различни нива, това могат да бъдат базисни преобразования.

Засега получавате първи сигнали, така че да изберете оптимално подходяща за вас посока, защото в началото винаги по-лесно се влияе.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *