Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 13.09-19.09.21г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие все още  сте в период,  в който може да влияете подчертано  на вашето финансово състояние, кариерно развитие и обществено положение, репутация, като минимум.


Възползвайте се по оптимален начин,  така че да спечелите нещо важно за вас, да повишите доходите си, да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват, да утвърдите авторитета си и да извоювате успехи, на които после ще разчитате през следващите месеци или дори по-дълго.

Част от шансовете  сами ще застават на пътя ви  и следствие на усилия, които сте полагали До този момент.  Въпреки всичко,  в душата ви може да е неспокойно,  защото може да съществува тайни или подривни процеси, които ви влияят…

Използвайте периода сега, за да се справите с тези предизвикателства.

В любовта-  преминавате в период  на преоценки, защото виждате любим човек по различен начин  или пък водите разговори, получавате новини, в които може да   идентифицират и скрити процеси, които ви влияят, ако има такива, ще можете да ги идентифицирате.

В друг случай- самите вие ще изпитате някои колебания във вашите чувства  и това понякога може да бъде повод  да се ориентирате към нова любов, която е тайна  или няма да я  афиширате поне на този етап.

Но може да привлечете личност, която е твърде различна от вас или направо неподходяща, така че внимавайте.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *