седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г.

Седмицата стартира с Новолуние,  което е в зодиакалния знак Скорпион.

Това новолуние обхваща Марс и Уран,  така че безспорно, ще зададе едно голямо ново начало в живота ни следствие  на прояви на по-голяма борбеност,  за да защитим интересите си,  но и на агресия,  а понякога и непредвидими,  изненадващи реакции и решения.

Светът внезапно може да се преобрази около нас  и  отражението ще основно върху чисто финансови приоритети и съответно  върху онова,  което имаме- общо.

Ще се наложат преобразувания в банкови,  данъчни и застрахователни дружества,  които са неизбежни,  за да се разреши нарастващо напрежение, вид несигурност и т.н.

Периодът може да се окачестви  като „ кризисен“,  но повечето от вас знаят,  че в основата на всяка криза е закодирана „ промяна“ и „ възможност“.  От нас ще зависи да насочим тези трансформации в една по положителна и обогатяваща за нас посока,  а не обратното.

Внезапно ще се прекратяват контакти,  които са без перспективни и са способни да нанесат щети, липсва интерес в един по-широк смисъл и ако това е така,  тогава няма да се правят компромиси,  мнозина ще проявят смелост,  някой крайности в реакциите,  за да постигнат набелязана цел.

Ще забележим,  че представителите на мъжкия пол  или пък- лидери,  хора които притежават по-деен и инициативен характер, отчитат се за „войни“  ще  бъдат доста по- неспокойни, войнствени, буквално и в по-широк смисъл, по-трудно контролируеми, често ще се въвличат в непредвидени ситуации или сами ще се превръщат в проводници на осезаем обновления, които ще се отразят на тяхното собствено благоденствие, материално състояние, но и на обкръжението им- също.

Не може да се каже, че лесно ще се отстъпва от позиции, ще се проявява кой знае каква толерантност предимно от лидери, власт-имащи личности.

По един естествен начин ще се пренаредят  иерархични структури,  а през  тази и следващата седмица  можем да очакваме пренареждане  по „върховете“ ,  които ще се  отразят най-вече на управляващи структури.

Трябва да се има предвид,  че сега ще успяват предимно онези и ще извличат ползи от обективно  предизвикателна обстановка,  които въпреки всичко-  умея да обединяват усилия  с важни за тях хора,  които допринасят за  щастието им, дори богатството им… Но това задължително ще изисква компромис,  който и както стана ясно вече,  не се прави лесно на този етап. Високата приспособимост и прозорливост  ще са изключително полезни в този  план.  Крайният резултат ще е показателен индивидуално за всеки- до колко умее да превърта предизвикателствата в полза,   да  излиза победител, да намира начин,  в подобни   моменти.

Цялата седмица е белязана от изненади и предвид всичко горе- описано-  за едни  те ще бъдат  обрат,  който не мога да владеят и насочват според желанията си,  а за други- триумф и печалба  следствие на демонстрирани качества.

В глобален аспект сътресение се очакват  в парични потоци, банкови сектори, силови структури…

В личен план-  всеки ще трябва да оздрави връзки,  които са важни за него  като се научи да балансира между своята гледна точка и тази на отсрещната страна.

Ако това е невъзможно,  тогава ще се прекратяват съответни контакти.

Трябва да се има предвид,  че повечето дами  ще играят ролята на „ балансьори“,  ще умеят  в известна степен да „ укротяват силните страсти“ или да ги канализират в една по-продуктивна посока,  ще проявяват убедителност,  мъдрост,  няма да губят от поглед по далечни хоризонти на развитие…

Отново в глобален аспект- постепенно ще се усили необходимостта  от хуманитарна   или социално- значима дейност,  която да подпомага хора в нужда.  Ще се вземат подобни мерки,  но не може да се очаква кой знае каква щедрост,  преобладават рестриктивни мерки  и тази тенденция в различна степен ще се съхрани до началото на 2026 година.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 13.11-19.11.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *