Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.12-19.12.21г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вие все още сте в период, през който околните ви оказват значимо въздействие  и над средното ниво.

Част от околните-  ще допринасят за по-добрите ви перспективи на развитие.

Общуването с хора извън близкото или традиционното обкръжение, това може да бъдат и влиятелни, висококвалифицирани или власт-имащи личности- ще ви дърпат напред и нагоре, ще проправят път към вашите мечти или по-добри бъдещи възможности за реализация.

Не е изключено- хора от миналото отново да напомнят за себе си, стари и неразрешени теми да ескалират  и да изискват да им обърнете внимание.  В оптимален случай- връщате си енергичен партньор, който ви помага на различни нива.

В друг вариант-  започва да расте конкуренция, високи изисквания, на които трябва да отговорите.

През цялото време е уместно  да избягвате конфликти, да се пазите от подвеждане, да внимавате на кого се доверявате, защото определени лица  могат да ви дестабилизират, да навредят на общественото положение или репутация. Ще можете да ги идентифицирате още в началото на периода и нека това да е повод да си изградите правилна стратегия.

Седмицата е важна или показателна за вашите партньорски отношения .  Ако между вас и вашата половинка  са назрели недоразумения, сега е удачно да ги изчистите, за да не ги провлачвате и в бъдеще време и със съответните последици.

Ако има нещо тайно или недоизказано между вас, то ще бъде по-видно.

Случващото се сега  има широко отражение върху вашите връзки, лични или делови, на 19 декември предстои  пълнолуние, Луната е във вашия зодиакален знак, така че в края на седмицата предстоят пик от събития и новини, вид развръзки, които пак така ще се отразят на вашите отношения или обществено положение, вие ще може да влияете и насочват е над средното ниво- възползвайте се по оптимален начин.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *