Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 13.12-19.12.21г. Зодия Овен

Овен

Ентусиазмът ви  през тази седмица ще се подклажда  от все по-широка подкрепа,  която можете да получавате от страна на колектива, в който съществувате.

Вие имате уникален шанс  да разширите вашето влияние,  да надскочите успехи до този момент  като появявате висока социална активност, утвърждавате авторитета си сред другите  като разчитате на висока квалификация, собствени качества, които демонстрирате.  Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания- допълнително могат да разширят хоризонтите пред вас.

На този фон-  вие трябва да се пазите от манипулации,  възможно е да  попаднете под влияние на хора или обстоятелства, които объркват предварителните ви планове  или са повод да се разпилявате в различни  и не чак толкова конструктивни посоки.

В оптимален вариант- това ще е повод вие да оставите зад гърба си или да се разграничите  от онези, които ви действат деструктивно, нямат място в бъдещото ви развитие.

В по-ясни краски ще видите  какво няма място в бъдещото ви развитие  плод е на илюзия, трябва да се разграничите  от него и т.н.

В друг случай- захващате се с дела, които са извън контрола ви, наваксвате с пропуски и грешки.

Някой от вас- могат да се отдадат на занимания, които са извън рутината,  но допринасят за чувството на щастие.

Всеки сам ще избере своята стратегия и как ще реагира  на текущи възможности и предизвикателства, но обединяващо правило е, че сега вие може да извоювате успехи, на които после да разчитате и през следващите месеци  или ще трябва да утвърдите като своеобразна победа до средата на февруари.

Намирате се в силно трансформиращ период, който се отразява на социалния ви статус, обществено положение и т.н.

В края на седмицата  или на  19 декември- предстои пълнолуние, което ще бъде съпътствано от пик  от информация и събития, които ще ви помогнат да погледнете в по-далечна перспектива- до какъв таван от  просперитет можете да достигнете, на кого и на какво можете да разчитате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *