Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 13.12-19.12.21г. Зодия Телец

Телец

Вие се намирате  в силно трансформиращ период, част от промените сами ще предизвикате, а други ще бъдат в по външни и независещи от вас причини. 

Част от случващото се- ще ви разграничи от ограничения или тежести, ако не пожелание, то по принуда, за да може да прогресирате в бъдеще, за да бъдете по-щастливи, бих казала и по-здрави.

Това е отличен период, през който може да получите своеобразна награда  за всички полагани от вас усилия. Ако сте на правилен път, тогава задължително  ще получите шанс  да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си  следствие на подкрепа от страна на хора  или институции, които могат да допринесат за благоденствието ви.  Очевидно, че ще имате избор и варианти.

Едни ще ви подкрепят, ще ви дават „ зелена светлина“, това може да се получи спонтанно и като предложение, вид връзка, но е хубаво  и вие да бъдете по-инициативни или настоятелни  в една по-голяма и далечна цел, защото успехите ще се закодират трайно.

Трябва да се пазите от манипулации, нечестно поведение, да страните от хора, които могат да ви донесат щети- морални или материални, ще имате достатъчно подсказки, ако има такива личности, за да ги отстраните от пътя си. Все пак е препоръчително да не се предоверявате.

Под влияние на случващото се- ще преоцените определени  лица от вашето обкръжение.

Вашата покровителка Венера ще се обърне в ретроградна на 19-ти декември и ще остане ретроградна до 29-ти януари 22 година. Докато е ретроградна Венера-вие ще имате шанс  да си върнете нещо изгубено  или пък да получите друг и по-добър резултат от този в миналото.

По един естествен начин ще бъдете принудени  да се връщате назад, да преосмислите решения, да действате различно, за да преначертаете бъдещи перспективи на развитие.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *