Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г. Зодия Дева

Дева

Още в началото на седмицата може да проведете разяснителни разговори с ваши партньори-лични или делови, пораснали деца, ако имате такива и това ще бъдат конструктивни диалози, които могат да изчистят отношенията ви от евентуални недоразумения, които се трупаха в последно време, могат да се очертаят по-далечни перспективи на развитие, да се вземат определящи решения. Каквото и да е- сега е моментът да въздействате на тази сфера от живота ви и да я насочите в оптимално позитивна за вас посока, ще имате такъв шанс.

Ако все пак това е невъзможно, тогава рязко може да се откажете от предварителните си желания, намерения, да смените посоката, понякога и по един изненадващ начин, през втората част на периода, подчертано-през последните дни. Всичко случващо се няма да е случайно, а следствие на вече натрупани тенденции, съответни развръзки и т.н.

Вие сте аналитични и практични личности- тези ваши качества ще натежават  и няма да позволят да изгубите здрава почва под краката си, напротив- думите ви ще тежат силно, вероятно и поради вашата категоричност, твърдост в установено мнение и т.н. Осланяйте се на факти и тогава със сигурност ще срещнете разбиране от отсрещната страна.

В дома ви не е изключен някакъв празник, повод за тържество, в друг вариант- справяте се имотни казуси, инвестирате в дома си и това се отчита за позитивно обстоятелство…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *