седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 14.01- 20.01.2019г.

Новата седмица продължава да ни носи важни, ключови новини, събития, които могат да засегнат всеки един в личен аспект, но това може да са значими промени, които са от много по-голям мащаб и засягат държавни, управленски структури, международни въпроси. Трябва да отчитаме факта, че онова, което се „посее“ като перспектива сега, после ще ни влияе като минимум през идното полугодие и предвид Слънчевото затъмнение, но вероятно ще се задейства „колело от преобразувания, обрати“, които ще имат още по-дългосрочно отражение. Предвид всичко това, следва да обръщаме внимание дори на дребни детайли, да анализираме първо-причините на случващото се, за да канализираме тази мощна енергия в съчетание от предизвикателства, но и възможности- в оптимално позитивна посока за нас.

461112Информационният поток още в началото на периода е усилен, показва- кои от нашите мечти са реалистични, но ако са доминирали преувеличени очаквания, тогава те ще се спукат подобно на балончета и под въздействие на реалистични оценки, резултати и т.н.

Аспектацията на звездите е такава, че от една страна ще се придържаме към факти и ще сме „здраво стъпили на земята“, а от друга- няма да ни липсва вдъхновение, интуиция, творчески и креативен подход, така че да виждаме истината такава, каквато и е тя, това може да е раздяла с илюзии и разочарование, но също и уникален шанс да стабилизираме начина си на съществуване чрез конструктивен начин на мислене, поведение и т.н. Всъщност, мнозина ще успеят не само да стабилизират статуса си, но и да извлекат някакви значими ползи, понякога по един неочакван начин, но не случаен…Модерно е да се твърди, че „Господ не играе на зарове“ и сега ще го установим по различни поводи, особено през втората част на седмицата. Тогава можем да очакваме, че нещо от миналото ще се възвърне към нас- изненадващо, бързо, като развръзка, голяма награда или обрат- зависи кой, какво е задал като причинно-следствена връзка.

Но възможностите ще са значими, все още ще зависят от амбиции, желания и съответни действия. Възползвайте се по оптимален начин и като сте максимално социално активни!

Преобладава все още някакъв „бунтарски дух“- срещу ограничения, несправедливост и т.н. Това е като „огън“, който ще пали ентусиазъм, борбеност и ще е повод да „разчупваме стени“, да преодоляваме препятствия, все пак всичко зависи от личния потенциал, но всеки и в различна степен ще усети такъв пламък или пък ще изпита подчертан подтик да се бори за правата си, вероятно и не без причина…

В любовта- прекрасен период да създаваме и укрепваме връзки, не са изключени бързи флиртове, които ще прерастват в сериозни отношения, също- любов от пръв поглед и т.н. Ако това не кореспондира с вашите преживявания, тогава вероятно трябва да промените нещо генерално, за да се измъкнете от не удовлетворяващо статукво.

В края на седмицата Луната клони към Лунно затъмнение, Слънцето се кани да премине във Водолей- настроението ни ще бъде силно неустойчиво, трябва да се пазим от спонтанни, не добре обмислени и емоционални реакции. Припомням, че онова, с което се разделим през това време, особено в чисто емоционален план е необратимо.

В последните дни на тази и началото на следващата седмица са възможни катаклизми, които наместват пластовете в живота ни, в душата ни, така може да реагира и природата около нас- предстои да видим!

Успешна и щастлива седмица за всички!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *