Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 14.02-20.02.22г. Зодия Телец

Телец

Повечето от вас  получават силна подкрепа  от страна на колектива, в който съществуват, това може да са приятели, също- влиятелна или власт имаща личност,  енергичен човек,  който  стимулира собствената ви и повишена инициативност, амбиция и т.н.

Случващото се ще ви подейства  позитивно и като оценки,  съответни възможности- за собственото ви бъдещо развитие и на различни нива.

Не е изключено да възникнат нови идеи, предложения, шансове,  които на този етап по-скоро се обсъждат,  но могат да се отразят скоро  и на кариерното ви развитие,  ваше по-често добиви планове,   които засягат социалния ви статус- общо.

Демонстрацията на висока квалификация,  увеличаването на вашите знания,  евентуални пътувания,  общуване с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение- разширяват хоризонтите пред вас,  помагат ви да надскочите успехи,  които сте извоювали до този момент.

В любовта-  повечето от вас  имат хармонична връзка към настоящия момент,  ако това не е така,  това ще е ясен признак,  че различията са по-сериозни  и съответно трябва повече време,  за да се разрешат.

Ако сте сами- може да срещнете любовта в лицето на личност, която е стоящо далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *