Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

До края на тази седмица  вие се намирате в изключително силен период,  така че да направите пробив в кариерното си развитие,  да превъртите евентуални предизвикателства в полза  и да се изкачите по йерархичната стълбичка,  да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Ако това е невъзможно,  тогава може да постигнете успехи,  на които да разчитате до края на годината,  а може и много по-дълъг период от време.  Ако не ви удовлетворява  настояща позиция,  която заемате,  тогава все още  може да потърсите или намерите нещо друго  по-благоприятно за вас.

Случващото се около пълнолунието,  което е на 18-ти  март  е много показателно  и ако тогава  вие получите вид удовлетворение,  подкрепа,  това ще е отличен признак  и обещание за просперитет  в бъдеще.  Общуването с хора,  които са стоящи далеч от вас,  буквално и в преносен смисъл-  може да се държат непоследователно,  да ви изненадват,  нека това да се превърне в повод  да преосмислите отношенията си с тях и да погледнете от един друг,  понякога скрит на пръв поглед ъгъл.

Всъщност ,  вие по различни поводи може да надникнете в по-далечното бъдеще,  ако има скрити опасности или нещо действащо зад гърба ви,  то ще се прояви  в по-ярки краски, вземете своевременни мерки,  за да избегнете дестабилизация  занапред.

Бъдете внимателни при попълване на документи, разрешаване на спорни или юридически казуси, ако е нужно, потърсете вид посредник, доверено лице, професионалист и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *