Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица  може да проведете доста конструктивни разговори,  преговори,  които да ви помогнат да превъртите някои предизвикателства в полза,  така че да наложите авторитета си или пък да се сдобиете със свободна власт.

Моментът е много подходящ  да защитавате идеите и интересите си,  да изказвате тези,  които ще срещнат подкрепа.  Можете да създадете или да укрепите връзки,  да сключите договори,  които ще имат дългосрочен и позитивен ефект.

Все още сте в много силен период, през който можете да привлечете  влиятелна опека,  така че самите вие да заемете  по- престижни позиции.

В дните на пълнолунието-  16-ти,  17-ти и 18-ти март,  информационният поток е много усилен,  носи в пълнота от знание,  хубаво е самите вие през това време  да проявявате повишена социална активност,  за да постигнете по-лесно целите си и по гореописания начин.

Финансовото ви състояние може да е дестабилизирано  поради повишени разходи, внимавайте, не поемайте излишни рискове,  анализирайте кой ви нанася щети,  за да вземете съответни мерки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *