Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Рак

Рак

До края на тази седмица  вие се намирате в прекрасен период,  през който можете да разширите хоризонтите си на развитие  като демонстрирате висока квалификация, повишите вашите знания, общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение,  стремите се да разширите вашето влияние.

Повечето от вас ще имат около себе си влиятелна или власт-имащи личност, може и партньор, на който да разчитат  и който ще допринася за собствения им просперитет.

Ако ви интересуват въпроси, които са свързани с юридически казуси, то сега те могат да се разрешат  по-оптимално добър за вас начин. Ако ви интересуват евентуални пътувания или уреждане на документи, те също  могат да се уредят  добре…

Друга важна за вас тема  е финансовото ви състояние,  което сега може да бъде дестабилизирано в известна степен  от хора,  които влияят на благосъстоянието ви.  Това могат да бъдат ваши колеги, в някои случаи- приятели, дори партньори.

Анализирайте внимателно- кой може да ви нанесе щети,  за да се дистанцирате от него, за да вземете съответни мерки.

Изглежда, че сега за вас е от определящо значение- кого допускате до себе си и на кого се доверявате.

Взаимодействието с финансови институции  не е твърде лесно,  може да е съпътствано  от елементи на изненада, така че бъдете по-внимателни, ако е възможно- отложете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *