Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Риби

Риби

Слънцето е във вашия зодиакален знак  до края на седмицата,  значи това е оптимален срок,  през който можете да изградите енергийна програма,   съставена от цели,  които могат да преобразят бъдещи перспективи на развитие.

Повечето от вас ще могат да разчитат на подкрепа  от страна на влиятелни или власт-имащи личности, свои партньори и т.н.

Може да усилите тази тенденция,  за да постигнете успехи,  които ще ви извоюват по- престижни позиции в колектив, да имат позитивно отражение   на различни нива от вашия живот ,  включително и в чисто финансов аспект.

Въпреки всичко,  вероятно ще има и личности,  които не са чак толкова добронамерени. , информационният поток е много усилен,  носи ви изненади,  ако има някой или нещо,  което действа зад гърба ви или е извън контрола ви,  дестабилизирали,  то ще бъде по-видно от обикновено, но това може да се превърне в повод-  да вземете оптимално правилни решения,  поради яснотата,  която получавате…

Бъдете по-гъвкави в общуването,  ако се налага- променете рязко подхода си  или скъсайте връзки и договори,  които имат деструктивен ефект върху вас.  Всеки сам ще прецени за себе си  според текущата ситуация…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *