седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г.

Риби е последен зодиакален знак и традиционно с него приключва един годишен цикъл, след което и с пролетното равноденствие, тоест с преминаването на Слънцето през тази точка и в северното полукълбо- настъпва пролетта и това бележи /от астрологична гледна точка/ започването на нов годишен цикъл и ингресия на Слънцето в зодиакалния знак Овен…Тази година Слънцето ще премине в Овен на 21 март.

Значи през настоящата седмица и до 20 март ние сме в своеобразен период на развръзки. Това послание и тълкувание се усилва от Пълнолунието, което е на 18 март. Тогава предстоят пик от събития, новини и т.н. Ще стане ясно в значима степен какво има потенциал да продължи напред, какво следва да оставим зад гърба си. Дните на Пълнолунието ще се окачествяват като силно отрезвителни, ще се разделим с евентуални илюзии, там където ги има, в оптимален вариант ще се почувстваме по-здраво стъпили на земята. Подобни равносметки действително са важни, за да не пренасяме някой негативи и през идната година.

За последно през тази седмица 4 планети ще са в Риби, така че можем да очакваме значим ръст на социално-значими мерки, които могат да минимизират в известна степен нарастващата инфлация. Не е чудно, че ескалират вид помощи, за които отговаря този зодиакален знак и те се усилват като през лупа от Юпитер.

Паралелно с това растат и други тенденции, които показват, че парични потоци и цени ще ни дестабилизират, а недоволство на групи от хора и не само в България- ще бъде по-агресивно и непредвидимо. Това също ще има своя ефект…

През втората част от седмицата голяма част от тенденциите се движат по инерция и трудно им се влияе. Ще е по-подходящо да приключим с онова, което е неприемливо и негативно, отколкото да започваме нещо ново, то едва ли ще има енергия и потенциал да продължи напред.

Стелиумът в Риби генерално ще ни направи по-емоционални, впечатлителни, все едно гледаме през „цветен“, а не рядко и нереалистичен ъгъл, но можем да направим корекция при Пълнолуние, ако се налага…

Сега интуицията е много силна, както и въображението. Нека ги използваме, за да получим отговори, решения, дори там, където те не се виждат на пръв поглед.  През тази част от годината въображението действително може да струва повече от познанието, защото „познанието ограничава, а въображението обхваща целия свят“…Така или иначе ще бъдем на такава вълна, нека да я канализираме в конструктивна и полезна посока с конкретни и поставени цели.

В любовта- през тази седмица нашите отношения ще бъдат тествани за здравина. Ще се усложнят, охладят и дори рязко разпаднат онези, които пак така- са ненадеждни, не могат да издържат „проверката на времето“.

Все пак и по различни поводи може да ни се налага да преодкрием или преоценим важни за нас хора и не само партньори, а и приятелства и т.н.

Ще се прегрупират групи по интереси и в колективи едни ще отпаднат, други ще наложат авторитета си. Онези, които са по-гъвкави в общуването ще успяват да превъртат всякакви предизвикателства в полза…

Ако през тази седмица се разделим  с определени личности или обстоятелства, това в повечето случаи ще е полезно, ще освободи място за нещо ново и по-перспективно от следващата седмица и още повече от април…

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 14.03-20.03.2022г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *