Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.10-20.10.2019г. Зодия Везни

Везни

Вие все още сте в период, през който градите нова енергийна програма за цялата предстояща година. Тенденциите, които ще се оформят в значима степен зависят сега от вашата собствена инициативност. Колкото сте по-дейни в избрана от вас посока, толкова по-значими резултати ще получавате и то такива, които после ще се развиват по инерция и ще ви влияе дълго, дори през идните около две години и половина.

везни1Най-голяма сила и шансове за просперитет може да черпите от собствените ви комуникативни умения, висока социална активност, способност да създавате и укрепват и връзки, да преговаряте за интересите си.

До края на октомври вие сте в отличен период да въздействате позитивно на всичко гореизброено, може да привлечете на ваша страна хора, да сключите договори, които за дълго ще се превръщат в мост към вашите успехи.

Не е изключено да ви се налага да усвоявате нови знания, да промените нещо в начина си на мислене или комуникация, за да получите различен и по-добър резултат. На този фон ескалират и други важни теми, които се отнася до дома и семейството ви. Вариантите са различни- това могат да бъдат повишени грижи с член на семейството, могат да бъдат приоритети отнасящи се до недвижимо имущество, необходимост от премествания и т.н. Каквото и да е, вероятно ще трябва да вземете някакви окончателни решения или по-крайни мерки, за да се справите с подобни предизвикателства, звездите ви надаряват с достатъчно сили и енергия, за да се справите, да насочите в оптимално подходяща за вас посока.

През първата част от седмицата не са изключени допълнителни или не планувани разходи.   Трябва да сте изрядни при попълването на финансови документи, взаимодействие с чужди ресурси, за да се предпазите от неприятни изненади или направо загуби. През втората част от периода имате шанс да стабилизирате доходите си  като разчитате на  вашето семейство или пък- конструктивните ви и целенасочени действия на работното място дават позитивни резултати и действат пак така стабилизиращо, повишаващо на доходите ви, ако това е възможно според позициите, които заемате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *