Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.10-20.10.2019г. Зодия Дева

Дева

Водеща за вас тема може да е финансовата ви стабилност поради повишение разходи или необходимост да подействате положително на доходите си, съответно да ги повишите и стабилизирате. Положителният изход в значима степен зависи от вашата собствена инициативност, дори и на този етап все още да не се проявят желаните  резултати, то действията ви задължително ще имат своето отражение до края на октомври.

дева1На този етап може да разходвате повече средства за близки и любими хора- партньори или деца, в друг случай това са полезни инвестиции във ваш собствен бизнес, ако това ви интересува.

Можете да получите известна компенсация или подкрепа- морална или финансова от страна на вашето семейство. В друг случай, ако сте насочили вашите средство точно в тази сфера- подобряване на благоденствието у дома, тогава това ще се отчете за особено благоприятно обстоятелство и то за дълго.

През първата част от седмицата информационният поток ви носи много изненади, които внезапно или бързо могат да променят отношенията с важни за вас хора или пък договори, а в друг случай това е признак, че вие може да трансформирате линията си на поведение, начина по който комуникирате, може да решите да смените средата си на съществуване, ефектът- трябва да снижи евентуално напрежение и да изчисти недоразумения. През втората част от седмицата водите доста конструктивни разговори, стабилизирате ваши партньорски отношения, лични или делови, вероятно ще се намери човек, който да докосне сърцето ви, да ви порадва… Твърди вероятни са добри известия, евентуални преговори през това време ще бъдат пак така успешни.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *