Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.10-20.10.2019г. Зодия Козирог

Козирог

Вие сте във важен период относно вашето  социално  и обществено положение като дребни действия могат да имат широко и дълготрайно отражение- върху кариерното ви развитие и/или брачни отношения.

козирог1Вие в значима степен можете да насочвате събитията в оптимално позитивна за вас посока, но в този процес вероятно ще имате усещането, че ви се налага да направите някакъв компромис, да се разделите с част от стереотипи, дори  статукво, което вече е изживяло своето време. Колкото сте по-гъвкави в този процес, не афиширате всички ваши намерения и  инициативи, толкова повече ще растат шансовете, да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта, да откриете обходни пътища към желанията си или да преодолеете някаква трудност, да я превъртите във ваша полза и да се превърнете в победители.

Прекалено праволинейното и неотстъпчиво поведение обаче ще има точно обратен ефект или пък ще е повод за кардинални промени, ново начало  в ключови за вас в сфери от живота.

През първата част от седмицата околните се държат доста непоследователно, някой от тях ви изненадват със своето поведение, така че трябва да сте нащрек да не се доверяват е твърде, да избирате внимателно с кого си сътрудничите и т.н.

През втората част от седмицата- вашият авторитет расте,  получавате все по-широка подкрепа, може да се появят хора, които да порадват сърцето ви чрез хубави известия, предложения, успешно проведени преговори. Заздравявате връзки или създавате такива, които ви носят полза в един по-широк смисъл. Ако сте сами, едно приятелство може да прерасне в нещо повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *