Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 14.10-20.10.2019г. Зодия Риби

Риби

Вие все още сте в ключов период, през който можете да повишите вашите доходи като се изкачите по йерархичната стълбичка, заемете по-престижни позиции в колектив, развиете се кариерно, получите подкрепа от страна на влиятелни личности. Евентуални трансформации през тази седмица и засягащи всичко гореописано ще се тълкуват като дълготрайни.

риби1Можете да въздействате и насочвате като целенасочено се стремите да си сътрудничите, да се доберете до  вид одобрение, материална и морална подкрепа от страна на личности, които влияят на благосъстоянието. Възможно е да се обтегнат някой отношения, които да завлекат след себе си и загуби. При така поставена картина, вие явно внимателно трябва да  избирате вашата компания, на кого се доверявате…

Ако все пак  ескалират конфликти, които са непреодолими,  тогава може да решите и да смените средата си на съществуване и това ще се отчита като сваляне на своеобразен товар.

През първата част от седмицата информационният поток ви носи доста изненади, разбирате на кого и в каква степен можете да разчетете, някой връзки или договори, които са изживели своето време ще бъдат прекратени внезапно, но същевременно може да получите нови и по- интересни предложения, от които да се възползвате.

През втората част от седмицата теми, които се отнасят до по-далечни перспективи на развитие обсебват вниманието ви, получават ли зелена светлина да реализирате подобни дългосрочни проекти, появява се важна или влиятелна особа, която ви подкрепя.

В друг вариант може да решите да пътувате и в такъв случай очаквайте позитивни емоции или успехи.  Ескалират шансове да насочите в по-подходяща посока за вас юридически казуси, да превъртите във ваша полза евентуално спорове.

Втората част от седмицата авторитетът ви расте, стабилизирате позициите си в колектив, особено, ако демонстрирате висока квалификация, търсите и намирате начини да разчупите статуквото, да излезете извън границите на познатото..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *