Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 14.10-20.10.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица можете да спечелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение като се доберете до допълнителни източници на доходи или пък тайна подкрепа, включително от хора, които са извън близкото ви обкръжение.

скорпион1Тези шансове, които застават на пътя ви не са случайни, а следствие на ваши целенасочени действия, включително в миналото, които до края на настоящия период ще дадат позитивен резултат и ще са повод да придобиете нещо, което е важно за вас или пък, ако се налага- това може да се превърне в трайно прехвърляне към  нов начин за заработка на материални блага.

Не е изключено на този фон да водите напрегнати разговори и преговори, може да узнаете тайни, ако има скрити процеси, които ви влияят и действат дестабилизиращо, то през настоящия период, ще можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки.

През първата част от седмицата може да имате усещането, че околните се държа твърде непоследователно, ненадеждно, изненадват ви със своето поведение и   провокират  съответни последици.

През втората част от седмицата вашият чар, харизма надделяват, вие сами и чрез собствените си комуникативни умения, вид инициативност- ще се превърнете в проводник на позитивни новини, извоюване на по-добри позиции, налагане на мнение, постигане на цел. Венера е като магнит, чрез който привличаме онова, което желаем най-силно или от сърце, вероятно сега е от особено желание какво си пожелавате, защото то може да се сбъдне…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *