Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 14.10-20.10.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие сте в много силен период да извоювате по-престижни позиции в колектив. Колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова повече ще нарастват шансовете да се сдобиете с популярност или по-висок социален статус, следствие на утвърдения ви авторитет. Това са уникални шансове, които ще съществуват в значима степен и до края на октомври, след това тези възможности постепенно ще започнат да отминават или ще изгубят част от своята сила.

стрелец1На този етап повечето от вас усещат, че могат да влияят силно на околните, получавате подкрепа и одобрение от хора, които са важни за вас. В обкръжението ви има личности, които ви стимулират  да се развивате, но не е изключено да има и конкуренция, която по правило можете да преодолеете.

Вие   действате целенасочено в посока подобряване на вашия имидж и като инвестирате в себе си или във важни за вас хора, това по един естествен начин ще повиши разходите ви, но трябва да внимавате да не преминете определени граници на уместното.

В друг случай, може да има лица, които предизвикват загуби, вие ще можете да ги идентифицирате и в такъв случай реакциите ви към тях трябва да са по-радикални.

През първата част от седмицата ежедневието ви е доста натоварено, рядко протича по предварителен график, не са изключени допълнителни или непланирани ангажименти.

През втората част от периода все повече ви влече към лични приоритети, може да имате нужда от уединение или почивка, преминавате в етап, през който можете да получите тайна подкрепа, допълнителен доход, да подействате добре на здравето си, на онова, което имате- общо. Ако сте сами, може да бъдете силно привлечени от тайна любов или такава, която е стояща далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *