Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.02- 21.02.21г. Зодия Дева

Дева

Вашият покровител Меркурий е ретрограден, а заедно с него и самите вие сте по-склонни от обикновено да изпитвате известни колебания, може да се връщате към миналото по различни поводи и да се стремите да отстранявате евентуални грешки и пропуски, които рефлектират върху професионалната ви реализация и не само..

Звездите ви дават да видите по-ясна картината около вас, а това винаги е полезно. Може да се превърне в повод да идентифицирате шанс, който преди сте пропуснали или пък да ви бъде по-ясно, защо той ви е подминал, не се е реализирал според очакванията ви. Някаква възможност може да се върне към вас и сега е моментът да я уловите, задържите и със съответните, позитиви за дълго, успехи, на които ще можете да разчитате поне до края на годината.

Подходящо време да пренаредите приоритетите си по важност, да се освободите от  дела, които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворения. В някой случаи това може да бъдат и навици, които вредят на здравето ви, помислете, това е оптимално подходящо време за такива равносметки, които ще ви направят по-благополучни, здрави и т.н.

На този етап ежедневието ви не протича по предварителен график, все нещо се обърква, забавя, спира…не пресирайте събитията, няма нужда, оформяйте само бъдещи перспективи чрез подходящи решения, които ще прораснат бързо през идните седмици.

Демонстрацията на висока квалификация е все така много полезна, както и общуването с влиятелни личности, включително такива, които са извън близкото ви, традиционно обкръжение.

Социалната активност, евентуални преговори или привличане на вид опека от страна на личности, които могат да подкрепят честолюбивите ви планове се превръща във все по-водеща тема, изградете си стратегия предварително с кого да обедините усилия, за да се издърпате напред и нагоре, в обективно сложни ситуации.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *