Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.02- 21.02.21г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица вие по-скоро сте в своеобразна подготовка за по-далечни перспективи на развитие. Например, може да пренареждате приоритетите си по важност, да идентифицирате хора и обстоятелства, които набелязвате като възможност за бъдещото ви благоденствие.

Може да се концентрирате върху конкретни лица или обстоятелства, които застават на пътя ви и действително могат да се превърнат в мост към успехите ви. Някой от вас ще решат да си върнат от миналото шансове, отново в лицето на конкретни фигури, идеи, които са пропуснали или пренебрегнали. Ще имате такава възможност, въпрос на избор е как ще реагирате.

Някой от вас ще градят стратегии, ще търсят обходни пътища към целите си, вероятно няма да афишират всичките си намерения и действително- точно по този начин ще успеят, ще материализират своя тайна мечта или ако конкретна цел не е осъществима, тогава ще могат да я заменят с алтернатива. Тази тенденция ще расте и през идните седмици.

Имате отлични възможности за печалба, но и разходите са значими, в оптимален случай- това са полезни или неизбежни инвестиции, които ще се възвърнат към вас след време.

В друг вариант- правите си равносметки- какво давате, а какво получавате, дали си струва цената и според тези анализи- ще укрепите едни връзки, но други можете да прекратите или да се дистанцирате от тях, защото ви носят повече щети, отколкото ползи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *