Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.04-21.04.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вие сте във важен период,  който определя вашето положение в колектив-  на работното място и сред колеги,  но това могат да бъдат също така други важни за вас личности,  например-  ваши партньори / лични или делови/,  приятели и т.н. Към настоящия период вие имате шанс да увеличите вашата популярност,  да създадете или да укрепите връзки,  да заемете нови и по-престижни позиции,  да  нарасне  вашата популярност.

С Пълнолунието на 19-ти април ви се показва “таван” от възможности и бъдещи перспективи на развитие във вашите взаимоотношения,  или обществени позиции, които можете да заемете.

Същевременно това е един от най-подходящите моменти  да въздействате и да насочвате тенденциите.  След това и през идните няколко месеца едва ли ще можете да насочвате до такава  степен, за  да получите по-добри резултати или повлияете сегашната картина, която ще се оформи.

Също,  ако сега ескалират недоразумения между вас и важни за вас хора,  то те ще изискват да вземете радикални мерки,  за да отстраните различията,  вероятно да промените нещо в подхода си като минимум, за да се предпазите от други загуби.

Ако това е невъзможно, тогава вероятно  определени личности ще напуснат живота ви  или пък самите вие  ще смените средата си на съществуване, например чрез премествания,  но може и да е нещо друго.

Почти през целия период вие можете да разчитате на своята харизма,  изобретателен и креативен подход,  който ще ви помага да превъртате предизвикателствата в полза и да печелите от това, включително като се справяте с някой финансови затруднения или предизвикателства.   Нивото на успехи дори и в чисто материален аспект пак така и пряко ще зависят от подкрепата,  до която можете да се доберете. През втората част на седмицата вашата самоувереност расте, линията ви на поведение се променя, може да имате усещането, че се събуждате от своеобразен сън,  така че пробивността ви, социалната ви активност ще продължат да нарастват, както и състезателния ви хъс, благодарение на които ще се справяте с конкуренция, дори недоброжелатели…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *