Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.04-21.04.2019г. Зодия Дева

Дева

Меркурий вашият покровител е в Риби до 17 април, през това време вие може да сте под силното влияние на партньор /личен или делови/, който ви указва въздействие, определя бъдещите ви планове.

В оптимален вариант вие може да преживеете доста романтични моменти, да скрепите отношенията си чрез общи проекти, включително и чисто финансови, отнасящи се до вашето благополучие-общо.

Влиянията към вас не са еднозначни, ако има натрупани недоразумения в миналото, те също ще бъдат по-видни от обикновено, но в значима степен сега е оптимално подходящо време да изчистите евентуални спорове…

Преодолявайки някой трудности, това ще ви гарантира подобряване на фона на съществуване, вие сте в период на базисни преобразувания, които могат да засегнат дома, семейството, место-живеенето, теми отнасящи се до недвижимо имущество. Мнозина ще получат удовлетворение следствие на справяне със съответните предизвикателства.

Периодът предполага към промени, които касаят нещо ценно за вас, то придобива нова стойност. Може да се замисляте, до къде сте склонни да правите компромиси, също- какво сте готови да „жертвате“ /буквално или в по-общ смисъл/, за да придобиете друго и по-стойностно за вас. Изборът, който ще направите ще определи и векторът ви на развитие в бъдеще, вероятно и до края на годината.

Пълнота от знание за онова, което имате, можете да преумножите или се налага да оставите зад гърба си- разбирате по време на Пълнолунието на 19 април.

Все пак вие все още сте в рисков период да задлъжнявате, бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции.

Ако имате пораснали деца- вероятно ще трябва да заложите на някаква толерантност и разбиране или ще бъдете в позиция, която е в помощ, когато това се налага…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *