Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.04-21.04.2019г. Зодия Лъв

Лъв

Седмицата стартира позитивно за вас,  защото успявате да се справите с всички предизвикателства,  благодарение на вашата упоритост,  творчески подход,  високи цели,  които си поставяте… Всичко гореизброено ви гарантира в значима степен,  че можете да материализирате желанията си,  дори да повишите доходите си,  ако условията на труд го позволява и следствие на подкрепа, която получавате.

През  настоящия период можете да извършите положителни трансформации отново на работното място като се справите с повишени изисквания, понякога противопоставяне с по-възрастни или властимащи персони.

Звездите ви подкрепят и да преодолеете някои трудности,  които може да са свързани и с физическото ви здраве или тонус- общо.   Успехи може да очаквате, ако демонстрирате висока квалификация или действате в посока разширение на вашите знания и умения,  ако общувате с хора,  които са в близкото ви обкръжение.

Добре се развиват дела,  които са свързани с преговори,  подписване или оформяне на документи,  юридически казуси,  ако това ви интересува.

Най-голяма радост или вид удовлетворение ви  носят хора близки до сърцето ви,  може да са партньори, а може и да са пораснали деца, които да са повод за гордост. Поне можете да въздействате по-оптимално добър начин на тази сфера, от вашия живот.

Пик от възможности или положителни преобразувания,  ако имате собствен бизнес…

Пълнолунието на 19 април може да преобрази вашите връзки, носи ви много информация на кого и в каква степен можете да разчитате, водите много емоционални разговори, възползвайте се от аспектацията на звездите, за да насочвате, постиженията ще се закодират трайно…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>