Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 15.04-21.04.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица сте в изключително благоприятен период да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват, може да получите бонус или поне морално удовлетворение. Всичко горе-изброено не се случва даром, а следствие на активни преговори, отстояване на мнението и интересите ви, понякога-преодоляване на съпротива от страна на по-възрастни и авторитетни личности, конкуренти или направо недоброжелатели.

Помага ви творчески подход, креативност, гъвкавост в общуването …

Ако това все пак е невъзможно, делата ви не се развиват точно така, както очаквате, тогава вероятно ще се ориентирате към друго и по-подходящо за вас, което ще е адекватно като заплащане, ще отговаря на потенциала ви и най-важното- ще ви даде шанс да растете и да се развивате. Таван от възможности се оформят сега, анализирайте и помислете дали ви удовлетворяват.

Пълнолунието на 19 април ви носи пик от информация в това направление.

Друга водеща тема са сърдечните дела. Повечето от вас са под влияние на доста романтични чувства и нагласи, ако имате партньор, може да проведете разговори, да вземете определящи бъдещото ви развитие отношения, например, може да решите да сключите брак, да имате дете, дори общ бизнес или друг обогатяващ проект…

Ако сте сами-можете да срещнете любовта…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *