седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 15.04-21.04.2019г.

Ние все още се намираме в период на силни трансформации, които засягат всеки един индивидуално и в различна степен, но колкото е по-амбициозен човек, стреми се към власт, да налага мнението и волята си или пък реално заема властови позиции- толкова по-значими ще бъдат преобразуванията.

55040Инициативността през тази седмица ще бъде много висока, припомням, че постиженията сега могат да оформят „таван“ от възможности за предстояща 2019г. Да, препятствията, с които трябва да се справяме, промените, които трябва да извършим- също са по-видни от обикновено, но добрата новина е, че има изход, варианти и колкото сме по-дейни в избраното направление, толкова ще са по-значими резултатите, те ще прорастват през цялата идна година.

Общо- взето в миниатюрен вид можем да видим предстоящите тенденции за месеци на пред, на какво можем да разчитаме, кои са слабите звена, за да ги отстраним и това е оптимално добър, подходящ период да сме максимално дейни, за да не пропускаме шансове, канализираме предстоящите събития в най-подходяща за нас посока..

Марс е в се още в Близнаци- аргументираните преговори, отстояване на интереси дори, когато се влиза в словесни двубои, създаване и укрепване на връзки, използване на получена информация- това ще бъдат най-силните „козове“, които ще ни концентрират и ще определят бъдещото ни развитие.

Меркурий на 17 април ще премине в зодиакалния знак Овен, Меркурий е контактът между нас и обикалящата ни действителност, която също ще се промени. Ако до скоро сме били под влияние на колебания между крайности от цветни мечти до страхове, субективни и емоционални съждения, понякога опасност- от заплитане в нечестни отношения, „мъгла“, която не ни позволява да виждаме добре картината около нас, то сега от „пасивна изобретателност“ в съжденията, кроежи, хитрост, но и разнопосочни идеи, със съответни нееднозначни резултати като ефект, преминават в съвсем различно поле- мисълта става „нападателна“, бърза, „огнена“, това ще ни подтикне по един съвсем естествен начин да бъдем по-решителни, бих казала смели в своите намерения, изказ… С преминаването на Меркурий в Овен мнозина могат да имат усещането, че се събуждат от своеобразен сън, дори самото време като че ли ще забърза своя ритъм. Ако е имало нещо тайно, то ще изплува окончателно на повърхността и ще ни измъкне от заплетени ситуации…Ще изказваме директно /в повечето случаи/ онова, което мислим, ще преследваме с ентусиазъм желанията си, с вяра в собствените сили, а често това е необходимият импулс, за да се отключат по-добри перспективи на развитие..

Пълнолунието, което е на 19 април показва, че „пълнотата“ на успехите ни действително се е определяла от личната ни инициативност, но и способност да си сътрудничим, да градим „мостове“ между нас и другите. Луната е във Везни и отношения с партньори, влиятелни личности, важни за нас хора-общо, ще гарантират добрия ни социален статус и просперитет и то за дълго. Същевременно, ако има персони, които ни дестабилизират, ще имаме достатъчно подсказки за това, вероятно ще е най-добре да ги отстраним по един по-категоричен начин. Това е едно от най-важните Пълнолуния за цялата предстояща година, с пик от събития, информация и т.н.

До 20 април Венера е в Риби, през това време се борим за всичко ценно за нас, божем да бъдем обсебени от желание за притежание или човек, може да сме готови на всичко, за да получим онова, което искаме, но повечето способи, на които се осланяме са стратегически или направо тайни. Склонни сме да преувеличаваме, дори да харчим повече, в оптимален вариант-това ще бъдат полезни инвестиции…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *