Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 15.04-21.04.2024г. Зодия Скорпион

Скорпион

През настоящата седмица звездите ви дават шанс  да промените вашето обществено положение,  да се сдобиете с по-голяма популярност,  да привлечете на ваша страна- покровители,  благодетели.

Чудесен период да обновите партньорските си отношения,  да ги „ рестартирате“,  може би да допуснете нещо ново и различно,  което ще е доста вълнуващо  и обогатяващо преживяванията между вас…

Някой ще преживеят незабравими мигове с любим човек,  ще намерят време и за развлечения… Сега създавате дългосрочни перспективи във ваши сърдечни връзки,  имайте го предвид и насочвайте внимателно настоящите тенденции,  дребни действия могат да имат широко отражение.

Между вас може да има такива, които ще срещнат  доста перспективна любов,  а тя бързо може да прерасне и във вид обвързване, сключване на брак  или пък с добиване с детенце.

Вариантите са много и различни като самия живот,  но обединяващо правило е,  че сега общуването,  създаването и укрепването на контакти,  високата социална активност- се превръща в повод за внезапни шансове,  които са способни да преобразят  вашия живот.

Все по-важна тема се превръщат партньорските отношения,  ако между вас и любим човек  е нужно да се изчистят недоразумения- това ще бъде по-видно през последните дни от седмицата,  нека това да е повод да оставите нещо деструктивно зад гърба си, ако има такова.

Проявите на толерантно ще се ценят високо…

В дома и семейството ви-  също могат да ескалират известни предизвикателства,   които да „ намесят пластовете“ в този сектор от вашия живот. Случващото се ще ви покаже в по-далечна перспектива-  какво ще допринесе за стабилността във вашия дом, какво трябва да преодолеете  или да допуснете  като  нещо ново, обновяващо,  допринасящо за вид комфорт или  просперитет…

На работното място се радвате  на одобрение от колеги,  лек флирт може да прерасне в нещо повече…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *